Amsterdam by Night - Michael van der Burg Photography

Amsterdam by Night

Amsterdam by Night workshop

Afgelopen vrijdagavond heb ik voor de tweede maal deelgenomen aan een workshop avond fotografie van Michiel Buijse van Behind the Lenscap, waar ik vorig najaar ook al een keer een workshop had gevolgd in Rotterdam. Ditmaal was Amsterdam de locatie en ondanks mijn ervaringen toch nog wel het één en ander opgestoken van Michiel en natuurlijk weet hij de mooie plekjes. als je door Amsterdam loopt is dat toch wel apart want in de binnenstad is heel fotogeniek vind ik zelf en ben er nog zeker niet klaar 🙂
We hebben de wat bekendere plekken aangedaan zoals de Ouderzijds Voorburgwal, Damrak, Papiermolensluis en de singel. Ik ben zelf wel tevreden maar ga zeker nog een keer terug.
[RPP id=1230]
 
 
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Winkelwagen