Bloemendaal aan Zee - Michael van der Burg Photography

Bloemendaal aan Zee

Foto Reportage Bloemendaal aan Zee

Afgelopen zaterdag had ik een foto shoot op het strand van Bloemendaal aan Zee met leden van de Drentsche Patrijshonden Club Nederland  met hun 2 Drentsche Patrijshonden Lola (10 jaar oud) & Boike (10 maanden oud). Ik had mijn eigen makker Cooper (2 jaar oud), ook een Drentsche Patrijshond, meegeomen om van deze zonovergoten zaterdag van het strand en de zee te genieten. Ik ben erg blij met het resultaat van de foto shoot, het was echt een prachtige dag en de honden en de eigenaren hebben ervan genoten.

Om 10 uur hadden we afgesproken bij Parnassia (horeca gelegenheid aan het strand van Bloemendaal aan Zee) en zijn we naar beneden het strand op gelopen. Op deze locatie is het toegestaan om los te lopen met je hond gedurende het gehele jaar op de rechterkant van het strand richting IJmuiden. Na het besnuffelen en ontmoeten van andere honden hebben we wat leuke plekjes opgezocht op wat foto’s te schieten, daarna zijn we naar het restaurant teruggelopen om gezellig wat te drinken. Het was erg leuk en gezellig om deze reportage te maken en om Martha, haar man en de honden te ontmoeten. Hopelijk to snel!

Als jij ook geinteressert bent in een foto reportage met je trouwe viervoeter op een mooie locatie neem dan gerust contact met mij op.
[RPP id=100]

0
Winkelwagen