Hondenfotografie - Michael van der Burg Photography

Hondenfotografie

Toen ik pas was begonnen met hondenfotografie, was ik vaak aan het stoeien met de instellingen van m'n camera. Op een gegeven moment kom je op een punt dat je het toch beter wilt begrijpen en heb ik een workshop gedaan bij Femke Puijman van Kyno Focus in Hoofddorp. Ik heb tijdens deze workshop heel veel geleerd en inmiddels heeft Femke over de hondenfotografie een boek geschreven. Dit boek staat vol met tips en trucs om honden en andere dieren zo goed mogelijk vastgelegd te krijgen en de mooiste foto's te maken. Daarnaast is het natuurlijk heel belangrijk om veel te oefenen en erop uit te gaan, in combinatie met de theorie en veel oefenen bereik je het meest en zie je dat je steeds mooier resultaat bereikt.

Inmiddels heb ik een andere camera en lens gekocht, dit ook omdat je nu weet wat je wilt bereiken en welke lenzen hiervoor het meest geschikt zijn.

Kennel van de Bezelhonk

cover-hondenfotografie-boek

Hondenfotografie door Femke Puijman

Er zijn een aantal mensen die workshops honden fotografie geven, ook bij jou zelf in de buurt, als je google erop naslaat kom je vanzelf iemand tegen. Ik ben momenteel bezig om me te orienteren op een workshop actie fotografie om de honden tijdens de de hoge snelheid die ze soms hebben nog mooier vast te leggen. Ik heb gemerkt dat dit toch één van de lastigste onderdelen is.
Het boek over hondenfotografie kan ik alleen maar aanraden (klik hier of op de afbeelding om naar de website te gaan van dit boek) !!

0
Winkelwagen